Rezilna orodja
Merilno orodje Domov FB Struktura

ponudba
Kontaktirajte nas
Akcije
Aktualno
ponudba Mb Naklo d.o.o.

MB-NAKLO d.o.o.

Ulica Toma Zupana 16
4202 Naklo, Slovenija

Tel: +386 (0)4 277 17 00
Fax: +386 (0)4 277 17 17

info@mb-naklo.si

Reference

MB-NAKLO je trgovsko podjetje, ki uspešno raste in se razvija od leta 1990. V tem obdobju smo poslovnim partnerjem dokazali našo profesionalnost, zanesljivost, prilagodljivost, kvaliteto, hitrost storitev ter pripravljenost na dialog. Ocena bonitetne odličnosti AAA, ki jo prejemamo že vrsto let, nas potrjuje kot pravega partnerja v času Industrije 4.0.

Rezultat naše poslovne odličnosti, za katero si stalno prizadevamo, predstavljajo zastopstva za vodilne svetovne proizvajalce s posameznih področij orodij, obdelovalnih strojev, avtomatizacije in robotike. Ponosni smo tudi na dolgoletno in uspešno sodelovanje z mnogimi, najuspešnejšimi slovenskimi podjetji ter samostojnimi podjetniki s področja avtomobilske, kovinsko predelovalne, elektro in prehrambne industrije.

Našo ponudbo odlikuje širina in kvaliteta hkrati. Le-ta našim kupcem, skupaj s strokovno tehnično podporo in dolgoletnimi izkušnjami naših inženirjev, zagotavlja dvig tehničnega nivoja proizvodnje in s tem izboljšuje njihovo konkurenčnost.


OrodjaV času Industrije 4.0 izberite pravega partnerja!

Izberite MB-NAKLO!© MB-NAKLO d.o.o. - vse pravice pridržane

O PODJETJU | PONUDBA | REFERENCE | NOVOSTI | KONTAKT

Powered by Creatoor

Stroji