O podjetju ...

O podjetju ...

Z vami smo od leta 1990 ...

Uspehi podjetja MB-NAKLO so sad podjetniške naravnanosti, visoke strokovnosti ter pripadnosti celotnega kolektiva ciljem podjetja. S stabilnim razvojem podjetja ter zagotavljanjem sistemske kakovosti skrbimo za globalno konkurenčnost in zadovoljstvo naših kupcev. Zavzemamo se tudi za korekten ter partnerski odnos do naših skrbno izbranih dobaviteljev. Pomembno pa nam je zlasti zadovoljstvo ter varnost zaposlenih ter družbena odgovornost do okolice, v kateri ustvarjamo in živimo.

 

Za doseganje naših ciljev je potrebno stalno nadgrajevanje znanja, ki se dopolnjuje in nadgrajuje s podjetniško inovativnostjo, timskim delom, občutljivostjo za zaznavanje potreb kupcev ter spremljanjem utripa razvoja svetovnega gospodarstva. Delujemo v timu, ki si med seboj pomaga, sodeluje in zaupa. Verjamemo, da je to prava in edina pot, ki vodi do individualnih in skupnih uspehov. Prizadevamo si, da ohranjamo podjetje finančno močno, da zaposlene stimulativno nagrajujemo in spodbujamo v njihovi osebni in strokovni rasti.

 

V kolikor bi se radi pridružili našemu timu in sodelovali pri uresničevanju naše vizije, vas vabimo, da nas kontaktirate.

Tehnična risba

Zakaj nam mnogi zaupajo?

Kvaliteta in visoka odzivnost

MB-NAKLO je poznan po kvalitetnih rešitvah ter visoki odzivnosti. Zastopamo večinoma nemške proizvajalce orodij, komponent in naprav, za katere nudimo odzivno tehnično podporo.

 

Vrhunsko tehnično svetovanje

Svetujemo na podlagi dolgoletnih in praktičnih izkušenj naših inženirjev. Stranke iz najrazličnejših panog nam zato zaupajo najzahtevnejše projekte.

Optimizacija in obnova orodja

S profesionalno obnovo in optimizacijo orodij vašemu orodju povrnemo prvoten izgled in popolno funkcionalnost. V kvalitetni obnovi se skrivajo izjemni prihranki.

Certificiranje orodij

Priskrbimo vse potrebne certifikate za vaša merilna ali kontrolna orodja. Opravijo jih proizvajalci orodij ali za to pooblaščene institucije v Sloveniji, ki imajo za to pridobljen ISO certifikat.

Kalibracija in umerjanje vijačnikov

Kalibracija in umerjanje vijačnikov poteka pri proizvajalcu ali na vašem delovnem mestu. Zagotavljamo učinkovito in zanesljivo izvedbo ter kalibracijski certifikat po DIN ISO 9001:2008. Zaupajte naši vrhunski mobilni merilni opremi.

DIN EN ISO 9001:2008
kalibracija po DIN EN ISO 9001:2008
učinkovita priprava in izvedba

 

PREDNOSTI:
• vrhunska mobilna merilna oprema
• kalibracija po DIN EN ISO 9001:2008
• originalen kalibracijski certifikat
• minimalni zastoji v proizvodnji                                                           
• nižji stroški
• učinkovita priprava in izvedba
• zanesljivost in preciznost - See more at: https://www.strojnistvo.com/kalibracija-vijacnikov.2.html#sthash.v8B1kUVw.dpuf

Testiranje vakuumske tehnike

Kadar ste v dvomih glede izbire pravih vakuumskih sesalk ali prijemal za manipulacijo vašega kosa nas pokličite. S testnimi vakuumskimi prijemali bomo opravili test v naši demo sobi ali pri vas. Skupaj bomo našli najboljšo rešitev.

Brezplačna izposoja naprav

Naša orodja in naprave je mogoče testirati na vaši lokaciji. Preizkusite napravo za vrezovanje navojev Roscamat, manipulacijsko roko 3arm, strojčke BIAX, vpenjalno opremo SCHUNK ... Na podlagi praktične izkušnje se pogosto lažje odločamo za nakup.

Usposabljanje in zagon strojev

Pri instalaciji in zagonu strojev AXILE in MICROCUT zagotavljamo visko odzivnost in posluh za individualne potrebe. Strojni park si pred nakupom v živo skupaj ogledamo in poskrbimo tudi za ustrezno usposabljanje.

Rezervni deli in servis strojev

Za stroje AXILE in MICROCUT nudimo rezervne dele in servis preko pooblaščenega zastopnika. Smo zelo odzivni. Serviser se pri stranki oglasi v roku 24 ur.

Utrinki iz preteklih let našega delovanja ...