Pomoč VDC Kranj

Že več let sodelujemo z VDC Škofja Loka , ki ima enoto v Kranju, Šenčurju in Tržiču. Pomagamo jim finančno ali materialno z nakupom sredstev (oblačila, obutev) za njihove varovance.

Pred nekaj leti so nas Grega, Stanka, Simona, Rajko in Mojca, ki bivajo v VDC Škofja Loka, v spremstvu ga. Martine prijetno presenetili z obiskom v našem podjetju.  Srečanje je bilo prisrčno in sproščeno, kot bi se poznali že vrsto let. Dogovorili smo se, da srečanje kmalu ponovno in da Stanka s seboj prinese tudi harmoniko. Hvaležni smo za lepo presenečenje, iskrenost ter srčno in sproščeno druženje.

To leto smo varovancem VDC Škofja Loka omogočili praznični ogled lučk v Arboretumnu Volčji potok. Veseli nas, da smo jim polepšali praznike. Tu je njihovo zahvalno pismo, ki nam je polepšalo dan:

"Hvaležni in veseli smo bili, ko smo izvedeli, da smo tudi to leto deležni darila – donacije. Ga. Nataša in g. Matej nam s svojo človekoljubno gesto, z velikim srcem, zadnjih nekaj let polepšata naše življenje v IVO, naše praznične dni, polne pričakovanj, upanja in radosti. Presrečni in navdušeni pa smo bili, ko smo izvedeli, da je to darilo izlet v Arboretum Volčji potok oz., kot ga imenujemo, »Večerni sprehod med lučkami«. Ogled lučk je bila letos naša skrita želja. Z nasmehi do ušes smo se odpravili z avtobusom med nešteto čudovitih lučk v najrazličnejših barvah. Posebno doživetje, ki naredi močan vtis in praznične dni naredi še bolj zasanjane in čarobne. Mi smo sinoči tako neizmerno uživali."