Nov reduktor z minimalnimi vibracijami

WPSFN je najkrajši spiralno-zobi kotni reduktor s prirobnico in votlo gredjo. Je izjemno lahek in ga je enostavno integrirati zahvaljujoč širokemu naboru prirobnic. Zasnovan je za najvišje zahteve glede natančnosti in sinhronizacije.

WPSFN združuje visok navor z gladkim tekom. Rezultat je izjemno miren pogon, ki še vedno deluje z optimalno močjo in natančnostjo. Zahvaljujoč kompaktni izvedbi, je namestitev WPSFN redutkorja možna tudi tam, kjer imamo stisko s prostorom. Odvisno od velikosti, zahteva do 25 odstotkov manj namestitvenega prostora kot primerljivi kotni reduktorji.

Na voljo je kot enostopenjski in dvostopenjski reduktor. Votla gred je nameščena na sredini izhodne prirobnice. Dvostopenjska različica ima dodatno planetarno fazo, ki temelji na seriji reduktorjev PSFN. Dvostopenjski WPSFN ponuja možnost za doseganje zmanjšane zračnosti, in sicer manj kot 3 arcmin. Je odporen na vodo in prah ter popolnoma tesni. Zahvaljujoč svojemu radialnemu tesnilu gredi je WPSFN idealen tudi v najbolj zahtevnih pogojih. Njegova pametni izvedba mu nudi popolno zaščito, ki izpolnjuje IP 65.

Želim več informacij:

E-naslov: info@mb-naklo.si

Telefon: +386 4 277 17 14