Rešitev za vrečke, nagnjene k gubanju

Nova vakuumska sesalka SCHMALZ PSPF

Schmalz, strokovnjak za vakuumsko tehniko, združuje posebno mehko tesnilno ustnico s prilagodljivo oblikovanim mehom, s čimer svojo novo vakuumsko sesalko z mehom, PSPF, naredi kot nalašč za avtomatizirano rokovanje, zlasti za vrečke, ki so nagnjene k gubanju.

Ko vrečke iz tankega filma napolnimo s tekočino, se zmečkajo. Da bi zagotovili varno in hitro rokovanje, Schmalz združuje dva materiala z zelo različnimi lastnostmi v svoji novi sesalki z mehom PSPF. Tesnilni rob je posebej mehak in prilagodljiv, medtem ko je meh ojačan. Obe komponenti sta med seboj trdno povezani in tako lahko optimalno tesnita ter hkrati sledita dinamiki posebno hitrih procesov pakiranja. To omogoča prijemanje vrečk, napolnjenih s tekočino, trdno snovjo ali prahom v aplikacijah za pakiranje, pobiranje in polaganje – tudi pri nizkem nivoju polnjenja.

Velik premer omogoča visok pretok, 3,5 meha sesalke pa enostavno kompenzira višinske razlike. To pomeni visoko zadrževalno silo in s tem - v kombinaciji s tesnilnim robom - varen oprijem med hitrimi cikli. Nova sesalka z mehom PSPF je izdelana iz silikona, ki ima FDA skladnost in je primerna za stik z živili. Na voljo je v premerih 33, 43 in 53 milimetrov.

➡️ Inženirji MB-NAKLO vam s pomočjo DEMO opreme prezentiramo vakuumske rešitve na vašem delovnem mestu - direktno na vašem produktu!
Pokličite nas za obisk. 

Želim več informacij:

E-naslov: info@mb-naklo.si

Telefon: +386 4 277 17 14